Evenementagenda websites zijn er genoeg, en ook papieren filmladders, uitgaanskranten en vvv-blaadjes. Probleem met deze overzichten is vaak dat ze selectief en vooral onvolledig zijn: alleen evenementen van een bepaald type worden vermeld. Deze website is er voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurt in de stad waar ze wonen (of op bezoek zijn). En dan niet alleen de bioscoopagenda, of alleen de concerten, maar alles. Wij van watwaarnu proberen dat aan te bieden.

Hoe deze website werkt

Deze website vraagt aan andere websites (van de stadsschouwburg, Facebook, etc.) welke evenementen er op de planning staan. Vervolgens checkt onze redactie deze evenementen en bepaalt welke labels er op van toepassing zijn kwa soort evenement (muziek, theater, etc), welke vorm en smaak het heeft (techno party, huiskamerconcert) en soms voor welke doelgroepen het evenement aantrekkelijk is (kinderen, studenten, ouderen). U kunt dan snel per dag en per stad de evenementen vinden die u interesseren.

Wat bezoekers zeggen

Mooie overzichtelijke site, ik check elke week even wat er voor studenten te doen is. En de bioscoopagenda.

Sonja, Groningen

Lekker overzichtelijk, zo hoef ik geen uren rond te zoeken op internet.

Rafael, Veendam

Contact

Watwaarnu staat altijd open voor suggesties. Neem contact op via ons contactformulier.

Facebook event plaatsen

Als het event al op Facebook staat, plakt u eenvoudigweg het adres van de webpagina (op Facebook) in het vakje hieronder en binnen 10 seconden staat het op Watwaarnu.

Evenement zelf toevoegen

Plaats nu uw evenement gratis op Watwaarnu en bereik duizenden mensen. Niet moeilijk en zo gebeurd!