VR24MRT

20:15

1 dag geleden

Hans Aarsman - Precies AndersomAmersfoort, Vrijdag 24 MaartFlint Amersfoort20:15

Hans Aarsman - Precies Andersom

In de nacht van 13 november 2015, de nacht van de aanslagen in Parijs, gaan om één uur de lichten van de Eiffeltoren uit. Wereldwijd berichten de media over dit eerbetoon aan de slachtoffers, sociale media exploderen. De volgende dag gaan de lichten weer om één uur uit. Want dat gaat al tientallen jaren elke nacht zo, om kosten te sparen.

De dingen zitten vaak anders in elkaar dan verwacht, wil Hans Aarsman maar zeggen. Soms is het zelfs precies andersom. De bezigheden van Aarsman laten zich het beste omschrijven als observeren, fotograferen, tellen en meten. En daarover gaat het op deze avond vol onverwachte ontdekkingen.

Flint Amersfoort

http://www.flint.nl

Flint Amersfoort

Coninckstraat Amersfoort

streetview

Facebook event URL toevoegen

Als het event al op Facebook staat, plakt u eenvoudigweg het adres van de webpagina (op Facebook) in het vakje hierboven: binnen 10 seconden staat het er op!

Item toevoegen

U kunt een concert, voorstelling, festival, feest, bijeenkomst, demonstratie, markt, samenscholing, vergadering, cursus, workshop, spelletjesmiddag, congres, seminar, opening, koopzondag, straatfeest, kerstmarkt, vlooienmarkt, buurtbarbeque, klaverjasavond, film, 50+ beurs, .. ... ieder willekeurig welk evenement dan ook, gratis aankondigen op Watwaarnu. Gratis!

Niet moeilijk en zo gebeurd!